19. Marturie: Esti frumoasa pentru ca El te-a facut o faptura minunata !

Dragele mele, ceea ce voi scrie in urmatoarele randuri este un subiect/o problema cu care majoritatea dintre noi ne-am confruntat si inca sunt fete care se mai confrunta.

Am sa va povestesc despre problema cu care m-am confruntat multa vreme… De la o varsta destul de frageda ( vreo 12 ani) au inceput „problemele”. Au inceput sa-mi apara coșuri, odata cu ele au venit gandurile si parerile nu prea bune despre mine…

De cand au inceput sa-mi apara coșuri am decis sa ma izolez de persoanele din viata mea, imi era rusine de cum imi arata fața, si nu mai  doream sa petrec timpul cu prietenii pe motivul ca sunt urata… si nu glumesc… chiar aceasta era părerea mea despre mine…  Am mers la dermatolog, am încercat diferite creme si tratamente… si din pacate fara nici un rezultat. Parca imi făceau in ciuda si imi ieșeau tot mai multe, iar lucru acesta ma deprima pe zi ce trece tot mai mult.

A trecut foarte mult timp pana am inteles ca adevarata frumusete nu se vede in exterior. Pentru a-ti da seama de frumusetea unei persoane trebuie sa privești la sufletul ei. M-am confruntat foarte mult timp cu aceasta problema si nu am scăpat de ea decat in momentul in care am decis sa nu ma mai gandesc si sa nu ma mai îngrijorez de aceasta problema deoarece eu nu voi putea sa o rezolv („Și apoi, cine dintre voi, îngrijorându-se, poate să adauge măcar un cot la firul vieții lui?!“ Matei 6:27). Tot ce am putut eu sa fac a fost sa merg la Cruce cu povara mea, sa o las acolo si sa Îl las pe Tata sa duca lupta mai departe în locul meu.

Si astazi îi multumesc Lui Dumnezeu ca El a lucrat intr-un mod minunat in viata mea. În urmă cu 2 ani L-am acceptat pe Isus ca Domn si Mantuitor in viata mea, doar ca gândurile si părerile negative pe care le aveam despre mine nu au dispărut in totalitate. Diavolul m-a atacat mereu acolo unde stia ca sunt slaba, ma mințea mereu spunându-mi ca nu sunt frumoasa, ca nu sunt buna de nimic, ca eu nu pot birui ispita si problemele care urmau sa vina in viata mea. Diavolul a încercat sa-mi fure pacea si fericirea… si din pacate de cele mai multe ori a reușit.

Dragele mele vreau sa va spun ca nu este asa. Au fost doar minciuni ! Dupa aproape 29 de ani va voi spune ADEVARUL despre cum sunt EU si cum sunteți fiecare dintre voi.

Stiu ca nu sunt cea mai frumoasa, si stiu ca nu am cel mai frumos corp, nu sunt nici înalta si nici mica, SUNT EXACT CUM DUMNEZEU A VRUT SA FIU. Foarta multa vreme m-am îndoit de ceea ce sunt, de aspectul meu fizic, imi era foarte rusine de mine si ma vedeam urata (Ahh si cand stau sa ma gandesc cat de mult se mai bucura diavolul cand vedea ca eu dau crezare acestor minciuni). EU SUNT O FAPTURA NOUA, si inima mea este una noua de cand am inteles adevarata mea valoare, de cand am inteles adevarata mea frumusețe. Sunt CREAȚIA Lui, DACA DUMNEZEU A SĂDIT DUH SFANT IN MINE, ACEST LUCRU MA FACE SA FIU CEA MAI FRUMOASA SI MINUNATA FIINȚA DE PE ACEST PAMANT ( acest lucru este valabil si pentru tine draga mea). Nu exista in tot universul o alta fata ca mine…
Exista o alta fata cu numele de Roxana, dar nu exista o alta fata care sa aiba ochii mei, gura mea, nasul meu, zâmbetul meu. Nici chiar amprentele mele. Pentru ca sunt UNICA! Datorită CREATORULUI  MEU! AM INVATAT SA MA IUBESC PENTRU CA STIU, DUMNEZEU NU FACE GREȘELI!

Fetelor va provoc pe fiecare dintre voi cand va priviți in oglinda, nu va uitati la ceea ce vedeți in exterior, uitați-va la adevarata frumusete, LA INIMA SI SUFLETUL VOSTRU! Nu uitati: FRUMUSETEA EXTERIOARA O DATA CU TRECEREA ANILOR VA TRECE, DAR FRUMUSETEA INTERIOARĂ NU VA TRECE NICIODATA. EA ESTE VEȘNICA!

Roxana

2 gânduri despre “19. Marturie: Esti frumoasa pentru ca El te-a facut o faptura minunata !

 1. the blue mockingbird

  pentru mine tot e o lupta sa ma uit in oglindă, stiind ca si interiorul e la fel de urat ca exteriorul. indiferent de cate persoane spun ca sunt frumoasa asa cum sunt sau ca asa ar trebui sa ma simt, tot nu pot. Când ies din casa si vad cum sunt alte fete pe langa mine,ma simt jalnic din toate punctele de vedere.

  Apreciază

  1. Rebe

   Dumnezeu poate să îți curețe interiorul ! 😉 Si atunci când vezi fete pe strada spune-ti si crede acest verset „Te laud,Doamne , că sunt o făptură așa de minunata ! ” Psalmul 139 :14 si oricând îți vine acest gând că nu ești frumoasă, te sfătuiesc să citești acest psalm 139:1-18,23,24 si aici vei vedea ce mare preț ai în ochii lui Dumnezeu ! 🙂 Domnul să te binecuvânteze 🙂

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s